top of page

za 12 dec

|

Sandenburgerlaan 6

Themadag Heelcentrum

hoe ga je om met jouw persoonlijke ruimte?

Tickets zijn niet te koop
Andere evenementen bekijken
Themadag Heelcentrum
Themadag Heelcentrum

Tijd en locatie

12 dec 2020, 11:00 – 15:00

Sandenburgerlaan 6, Sandenburgerlaan 6, 3947 CS Langbroek, Nederland

Over het evenement

Schaapskudde Doorn is te gast tijdens de themadag van HeelCentrum in Doorn. Herder Daniel geeft op deze bijzondere plek ook zijn Mindfulness training. Welzijn en dieren komen samen bij HeelCentrum. 

In deze workshop kun je het principe van de 'persoonlijke ruimte' verder verkennen. Vanuit het contact dat je hebt met je persoonlijke ruimte en de verbinding die je daarbinnen met jezelf aan gaat kun je vervolgens werkelijk verbinding maken met een ander. Vaak vergeten we om die verbinding te leggen of te herstellen voor we met een ander in contact treden en dan kun je gemakkelijk over je grenzen gaan, fysiek, emotioneel of mentaal.

In de schaapskudde heerst een voortdurende dynamiek van het afbakenen en opzoeken van de persoonlijke ruimte. Bij de schapen noemen we die ruimte de ‘vluchtzone’. De hond zet subtiel druk op deze vluchtzone en zo worden de schapen zonder te veel stress verplaatst. Ook de herder en de hond hebben natuurlijk een persoonlijke ruimte. De hele dynamiek tussen al deze partijen biedt een prachtig podium en een ruimte om de eigen persoonlijke ruimte te verkennen. Ondertussen leer je schapen hoeden en kun je vragen stellen over het bijzondere ambacht van de herder.

Tickets zijn verkrijgbaar via: https://www.heelcentrumdoorn.nl/event/themadag-verbinding-verbinding-bij-mens-dier/

Deel dit evenement

bottom of page