events

moderne traditie

Gezien de huidige maatregelen ivm. de crisis zijn alle events tijdelijk afgelast. We hebben vertrouwen in betere tijden en houden u graag op de hoogte van mogelijkheden voor de toekomst. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Bij Stichting Schaapskudde Doorn vinden we het belangrijk dat iedereen die dat wil kennis kan maken met de wondere wereld van de schapen en het leven als herder. We ontwikkelen verschillende evenementen en activiteiten waarin mensen op een moderne manier kennis kunnen maken met dit oeroude ambacht. Zo zetten we de 5000 jaar oude traditie van herders op de Utrechtse Heuvelrug voort op een manier die past bij de huidige tijd.

Hieronder vind je een selectie uit ons aanbod. Je kunt ook een kijkje nemen in de AGENDA of neem contact op voor een arrangement op maat! Wij verzorgen activiteiten voor zowel zakelijke als particuliere gezelschappen. We denken graag met u mee hoe we voor uw evenement een ultieme beleving kunnen verzorgen. 

In de voetsporen van de herder

Zelf schapen leren hoeden op een prachtig landgoed in de omgeving van de Utrechtse Heuvelrug. Tijdens de workshop leer je alles over de bijzondere geschiedenis van de herders. 

zakelijk / recreatief

#educatief #plezier # verbinding

schaapfulness

Mediteren met schapen.​ In deze workshop leert u net als een schaap de aandacht te brengen naar het huidige moment. Door middel van verschillende oefeningen uit de mindfulness kunt u kennis maken met de heilzame werking van leven in het NU.

zakelijk / recreatief

# persoonlijke ontwikkeling # ontspanning

 

Komende evenementen

Sat, Dec 12
Sandenburgerlaan 6
Themadag Heelcentrum
hoe ga je om met jouw persoonlijke ruimte?
 
Contact
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Stichting Schaapskudde Doorn

Daniel Versteegh: herder / voorzitter

​​

Tel: 06-18138135

daniel@schaapskuddedoorn.nl

NL79 TRIO 0379 6839 70

KvK 74895982

www.schaapskuddedoorn.nl

Webdesign © Schaapskudde Doorn

2019