events

moderne traditie

Bij Stichting Schaapskudde Doorn vinden we het belangrijk dat iedereen die dat wil kennis kan maken met de wondere wereld van de schapen en het leven als herder. We ontwikkelen verschillende evenementen en activiteiten waarin mensen op een moderne manier kennis kunnen maken met dit oeroude ambacht. Zo zetten we de 5000 jaar oude traditie van herders op de Utrechtse Heuvelrug op onze eigen manier voort.

De herder vertelt u tijdens dit event alles wat u wilt weten over het leven als schapen hoeder. Van de geschiedenis van de herders op de Utrechtse Heuvelrug tot het moderne herdersbestaan. U kunt samen met uw gezelschap genieten van de ontspannende aanwezigheid van de dieren. 

Kom samen met uw vrienden of zaken relaties genieten op één van de prachtige locaties van Schaapskudde Doorn in de natuur van de Utrechtse Heuvelrug. We maken voor u graag een evenement op maat.

  • zakelijk

  • recreatief

in de voetsporen van de herder

schaapfulness

Daniel, de herder van Schaapskudde Doorn is in het dagelijks leven tevens werkzaam als mindfulness trainer. De verbinding tussen deze werkzaamheden is niet ver te zoeken. ​

In deze workshop 'schaapfulness' leert u net als een schaap de aandacht te brengen naar het huidige moment. Door middel van verschillende oefeningen uit de mindfulness kunt u kennis maken met de heilzame werking van leven in het NU. Daarnaast wordt ingegaan op thema'a als persoonlijk leiderschap en mindfulness in teams. We werken buiten met de dieren op de Utrechtse Heuvelrug of komen naar u op locatie. We maken voor graag een arrangement op maat. 

  • zakelijk

  • persoonlijke ontwikkeling

Komende evenementen
Sat, Aug 22
Dartheideweg 1
Vrienden van Schaapskudde Doorn, jaarlijkse bijeenkomst
Bijeenkomst van donateurs
Het tijdstip wordt later bepaald
Doorn
Mediteren bij de schapen
mindfulness
Contact
  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Stichting Schaapskudde Doorn

Daniel Versteegh: herder / voorzitter

​​

Tel: 06-18138135

daniel@schaapskuddedoorn.nl

NL79 TRIO 0379 6839 70

KvK 74895982

www.schaapskuddedoorn.nl

Webdesign © Schaapskudde Doorn

2019