top of page

za 28 aug

|

De locatie ontvang je na aanmelding.

Schaapfulness 28 augustus

1/2 dag miniretraite <EDITIE OPNAMES TELEVISIE>

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Schaapfulness 28 augustus
Schaapfulness 28 augustus

Tijd en locatie

28 aug 2021, 14:00 – 17:00 CEST

De locatie ontvang je na aanmelding.

Gasten

Over het evenement

***LET OP DIT IS EEN SPECIALE EDITIE VAN SCHAAPFULNESS WAARBIJ ER OPNAMES GEMAAKT WORDEN VOOR DE TELEVISIESERIE 'IEDEREEN VERLICHT'. JE BENT VAN HARTE WELKOM OM DEEL TE NEMEN. MET JE DEELNAME GEEF JE AUTOMATISCH TOESTEMMING OM HET OPGENOME MATERIAAL TE PUBLICEREN MIDDELS DE UITZENDING. DEZE EDITIE HEEFT EEN AANGEPASTE PRIJS OMDAT DE AANWEZIGHEID VAN CAMERA'S VAN INVLOED KAN ZIJN OP JE ERVARING. DESALNIETTEMIN IS DIT EEN VOLWAARDIGE SCHAAPFULNESS RETRAITE MET ONZE LIEFSTE SCHAAPJES OP HET PRACHTIGE LANDGOED WAAR ZIJ WONEN***

De schaapfulness mini retraite is een oefening in zijn. Je kunt even los komen uit alle dingen die je (van jezelf) moet op een dag. Laat je inspireren door het natuurlijke talent van de schapen om in het moment te leven. En ontdek jouw eigen talent om contact te maken met je talent voor mindfulness. 

Tijdens deze mini retraite neemt Herder Daniel je mee met een paar van zijn liefste en meest aanhankelijke schapen. Samen met de kleine kudde wandelen we over een van de mooiste landgoederen op de Utrechtse Heuvelrug. Je leert verschillende technieken van mindfulness die je na de retraite ook thuis weer zelf kunt toepassen. 

1/2 dag retraite

13.45 aankomst / verzamelen vertrekpunt

14.00 natuurwandeling

14.30 aankomst theekoepel / thee & meditatie met de schapen

15.00 stilte wandeling met de schapen over het landgoed

16.00 sharing & thee

16.30 meditatie

16.45 natuurwandeling terug

17.00 einde programma

De kosten voor deze mini retraite zijn €25,- Inclusief gratis thee en limonade. Een krukje om mee te mediteren krijg je in bruikleen voor deze middag. Klik op meer info & boeken om je ticket te reserveren!

Tickets

  • Schaapfulness 28 augustus

    Editie opnames televisie

    € 25,00
    Btw: BTW inbegrepen
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page