top of page

vr 21 aug

|

Hotel Landgoed Zonheuvel

Schaapfulness 09.30

Zomercampus landgoed Zonheuvel

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Schaapfulness 09.30
Schaapfulness 09.30

Tijd en locatie

21 aug 2020, 09:30 – 11:00

Hotel Landgoed Zonheuvel, Amersfoortseweg 98, 3941 EP Doorn, Nederland

Over het evenement

U kunt hier uw Ticjtes bestellen voor uw deelname aan Schaapfulness tijdens de zomercampus op landgoed Zonheuvel. Het volledige programm en alle overige informatie vindt u op https://www.campuslandgoedzonheuvel.nl/

Persoonlijke ruimte

Herder en mindfulnesstrainer Daniel Versteegh staat tijdens de zomeracademie met zijn kleine kudde Drentse Heideschapen op Landgoed Zonheuvel. Tijdens ‘schaapfulness’ kunt u kennis maken met zijn wondere wereld. De schapen hebben een natuurlijk talent voor mindfulness en dat werkt aanstekelijk! U maakt tijdens dit event kennis met simpele technieken uit de mindfulness en yoga om zo ook de heilzame werking van schaapfulness te kunnen ervaren. De dieren zullen u inspireren en ondersteunen om weer in verbinding te komen met uzelf en uw eigen natuur. Een ultiem offline moment van ontspanning en bezinning voor uzelf en uw gezelschap. Vanuit ontspanning kan nieuwe creativiteit ontstaan en een frisse blik op een bestaande situatie.

“Het lijkt me leuk om tijdens de workshop op de zomeracademie meer te focussen op het principe van de persoonlijke ruimte. Bij schapen heet dat de ‘vluchtzone’ en dat is het kernprincipe waarvan men gebruik maakt bij het hoeden van schapen met een hond. Dat zal ik ook demonstreren met mijn hond en daarna kunnen de deelnemers zelf aan de slag met het mindful hoeden van schapen. Ondertussen verkennen ze daarbij hun eigen persoonlijke ruimte en welke overtuigingen daar aan kleven. Zeker in deze crisis periode denk ik een waardevol onderwerp om bij stil te staan.”

Praktische info De workshop duurt 1,5 uur. Ervaring met mindfulness is niet nodig. Heeft u al wel ervaring dan is dit een leuke manier om uw ervaring nog verder te verdiepen of in een andere context te plaatsen. Alle materialen zoals meditatiekussens en dekentjes worden voorzien. Draag gemakkelijk zittende kleding en schoenen waarmee u door het gras kunt lopen.

#Daniel Versteegh #SchaapskuddeDoorn #Drentse Heideschapen #€ 25,- per persoon #minimaal 10 dln #OPHETLANDGOED #AANMELDEN

Deze activiteit is onderdeel van de zomeracademie 2020. Schaapfulness is er recent aan het programma toegevoegd, waardoor deze niet beschreven staat in de flyer. Wel kan je hem terugvinden in het programmaoverzicht.

Tickets

  • Schaapfulness zomercampus

    Met dit ticket heeft u toegang tot de workshop

    € 25,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page