schaapfulness

mediteren met schapen

De schapen hebben een natuurlijk talent voor mindfulness en dat werkt aanstekelijk! Herder Daniel is tevens gediplomeerd Mindfulness trainer. Graag deelt hij de heilzame werking van de rust bij de schapen met u.

 

U maakt tijdens dit event kennis met simpele technieken uit de mindfulness en yoga om zo ook de heilzame werking van schaapfulness te kunnen ervaren. De dieren zullen u inspireren en ondersteunen om weer in verbinding te komen met uzelf en uw eigen natuur. Een ultiem offline moment van ontspanning en bezinning voor uzelf en uw gezelschap. Vanuit ontspanning kan nieuwe creativiteit ontstaan en een frisse blik op een bestaande situatie. Dat kan bijvoorbeeld een bedrijfsmatig of bestuurlijk proces zijn of een onderwerp van een meer persoonlijk karakter. 

 

Daarnaast is een schaapskudde een geweldige spiegel voor processen van leiderschap en groepsdynamiek. Hoe ontstaat er een klimaat van harmonie in een kudde? Wat is daar voor nodig om die te handhaven? Hoe kunnen we die kennis vertalen naar handvatten voor uw team? Wat doet de herder eigenlijk om een kudde te hoeden? En hoe werkt hij daarin samen met de herdershond? 

 

Schaapfulness is ten slotte een manier om verbinding te krijgen met uw eigen natuur. Hoe geeft u vorm aan uw dromen en ambities in uw leven? Wat is daarin uw vorm van persoonlijk leiderschap? Herder Daniel geeft u het levende voorbeeld door zijn droom te volgen en als Mindfulness trainer tussen zijn schapen te werken. 

Heeft u interesse in een workshop schaapfulness? Neem dan contact voor een aanbod op maat op of bekijk de agenda voor reeds gepande activiteiten.

Herder Daniel Workshops-25_small
Herder Daniel Workshops-25_small

Herder Daniel Workshops-27_small
Herder Daniel Workshops-27_small

Herder Daniel Workshops Still-1_small
Herder Daniel Workshops Still-1_small

Herder Daniel Workshops-25_small
Herder Daniel Workshops-25_small

1/7