In de voetsporen van de herder

een unieke beleving voor jong en oud

 Heeft u altijd al willen weten hoe het is om herder te zijn? In deze workshop leert u alles over de geschiedenis van de herders op de Utrechtse Heuvelrug tot aan de gang van zaken heden ten dagen. En natuurlijk leert u over het werken met de hond: de Border Collie.  De belangrijkste en onmisbare compagnon van de herder. 

 

Middels verschillende oefeningen kunt u uiteindelijk zelf de schapen door de weide hoeden. Onderweg komt u langs verschillende plekken waar u uw kennis over het herders ambacht aan kunt vullen. En als u het schapen hoeden een beetje in de vingers hebt gaat u de strijd aan met de andere teams om de schapen zo snel en nauwkeurig mogelijk over een parcours te leiden! 

Deze workshop is zowel leuk als leerzaam. U kunt met uw eigen gezelschap deelnemen of met uw bedrijfs team en workshop op maat laten maken. Heeft u interesse? Neem dan contact op. We sturen u met plezier alle details en kosten van dit evenement. 

Zowel voor zakelijke als recreatieve gezelschappen

Verbindend met elkaar en met de natuur

Leren over cultureel erfgoed

Ook bij u op locatie

Locatie

Wij komen naar u toe

Deze workshop is op verschillende locaties in te zetten. We komen graag naar u toe op de plek waar u logeert of vergadert. Voorwaarde is wel dat u een weideperceel beschikbaar heeft waar de schapen kunnen grazen. 

Nieuw Hydepark 

De basis locatie van Schaapskudde Doorn is Nieuw Hydepark in Doorn. We kunnen u ook hier ontvangen met uw gezelschap. De horeca en toiletvoorzieningen worden u aangeboden door een lunchroom aan de rand van het park. 

Wij regelen uw locatie

Schaapskudde Doorn werkt samen met diverse landgoederen en conferentiecentra op de Utrechtse Heuvelrug. Naar wens kunt u hier uw workshop combineren met een lunch, high tea of diner. We adviseren u met plezier en regelen voor u de locatie die aan uw wensen voldoet

Contact
  • YouTube
  • Facebook Social Icon
  • Instagram

Stichting Schaapskudde Doorn

Daniel Versteegh: herder / voorzitter

​​

Tel: 06-18138135

daniel@schaapskuddedoorn.nl

NL79 TRIO 0379 6839 70

KvK 74895982

www.schaapskuddedoorn.nl

Webdesign © Schaapskudde Doorn

2019