In de voetsporen van de herder

een unieke beleving voor jong en oud

 Hen je altijd al willen weten hoe het is om herder te zijn? In deze workshop leer je alles over de geschiedenis van de herders op de Utrechtse Heuvelrug en ontdek je hoe moderne herders werken in deze tijd. En natuurlijk leer je over het werken met de hond: de Border Collie.  De belangrijkste en onmisbare compagnon van de herder. 

 

Tijdens de workshop doe je verschillende oefeningen en kun je uiteindelijk zelf de schapen door de weide hoeden. Ondertussen vertelt Herder Daniel je alles over het leven als herder. En als je het schapen hoeden een beetje in de vingers hebt ga de strijd aan met de andere teams / deelnemers om de schapen zo snel en nauwkeurig mogelijk over het parcours te leiden! 

Deze workshop is zowel leuk als leerzaam!

Alle data en boekingen via de agenda 

Deze workshop is ook op bij jou op locatie te boeken. Voor je eigen gezelschap of bijvoorbeeld een zakelijke bijeenkomst. Neem contact op voor een offerte of een event op maat.

Herder Daniel Workshops Still-8_small
Herder Daniel Workshops Still-8_small

Herder Daniel Workshops-17_small
Herder Daniel Workshops-17_small

Herder Daniel Workshops-8_small
Herder Daniel Workshops-8_small

Herder Daniel Workshops Still-8_small
Herder Daniel Workshops Still-8_small

1/6

Zowel voor zakelijke als recreatieve gezelschappen

Verbindend met elkaar en met de natuur

Leren over cultureel erfgoed

Ook bij u op locatie

Locatie

Wij komen naar u toe

Deze workshop is op verschillende locaties in te zetten. We komen graag naar u toe op de plek waar u logeert of vergadert. Voorwaarde is wel dat u een weideperceel beschikbaar heeft waar de schapen kunnen grazen. 

unnamed (1).jpg

Nieuw Hydepark 

De basis locatie van Schaapskudde Doorn is Nieuw Hydepark in Doorn. We kunnen u ook hier ontvangen met uw gezelschap. De horeca en toiletvoorzieningen worden u aangeboden door een lunchroom aan de rand van het park. 

Daniel Versteegh-2.jpg

Wij regelen uw locatie

Schaapskudde Doorn werkt samen met diverse landgoederen en conferentiecentra op de Utrechtse Heuvelrug. Naar wens kunt u hier uw workshop combineren met een lunch, high tea of diner. We adviseren u met plezier en regelen voor u de locatie die aan uw wensen voldoet

IMG_6532small.jpg