Herdersbed_logo_final_small.jpg

Stichting Schaapskudde Doorn en Ecolinde hebben de handen ineengeslagen voor de release van een nieuw concept: Herders Bed. Herders Bed is het eerste 100% duurzame én handgemaakte wollen dekbed van Nederland. Een uniek product voor iedereen die gezond en goed wil slapen en daarnaast bij wil dragen aan een duurzame manier van leven. 

IMG_9002small.jpg

Op dit moment komt meer dan 90% van de wol in dekbedden, kleding en andere producten uit Australië. Het vervoer van deze wol over de halve wereld is zeer ongunstig voor het klimaat. Daarnaast worden schapen in Australië ook nog op milieu - en dieronvriendelijke manier gehouden. Dat kan anders en dat moet anders volgens ons! Daarom is de wol van Herders Bed 100% klimaatneutraal en met zorg voor u geproduceerd door de schapen Van Stichting Schaapskudde Doorn. 

IMG_8874small.jpg

Slow Product

Herders Bed is een product geïnspireerd door mindfulness. Alle onderdelen van het productieproces zijn met de grootste aandacht en liefde tot stand gekomen. Dit maakt het een ultiem slow living product dat tevens beantwoordt aan de hoogste eisen op het gebied van duurzaamheid en diervriendelijkheid. Het ultieme cadeau aan uzelf waarmee u tevens een bijdrage levert aan het in stand houden van traditionele schaapskudden en duurzaam natuurbeheer.

IMG_9037small.jpg

handgemaakt 

De dekbedden worden handgemaakt door Ecolinde. Ecolinde is dé specialist in biologische producten voor de natuurlijke en gezonde slaapkamer. Oprichtster Irene Rutjes helpt mensen goed en gezond te slapen door het gebruik van biologische, eerlijke producten. Want die zorgen voor goede ondersteuning, de juiste warmteregulering, een gifvrije slaapkamer en zijn op een eerlijke manier geproduceerd. Samen zorgt dat voor een optimale slaapervaring zodat je weer uitgerust, gezond en fit aan de dag begint.

Bestellen

 

Het Herders Bed is vanaf nu verkrijgbaar in de winkel en via de webshop van Ecolinde. Alle informatie over het product leest u op

 

www.ecolinde.nl

We geven met plezier advies op maat om u te begeleiden in een optimale nachtrust. Kom langs in de winkel of stuur een mailtje naar info@ecolinde.nl