top of page

ART

STORE

Inspiratie uit de natuur

De foto's van herder Daniel zijn nu ook te koop in de Art Store van Schaapskudde Doorn. Met je aankoop steun je onze stichting en draag je bij aan duurzaam, natuurvriendelijk beheer met onze schaapskudde.

Daniel: "Fotografie is al een passie van me zo lang ik me kan herinneren. De natuur is daarbij altijd mijn grootste inspiratiebron geweest. De oneindige variatie aan vormen en kleuren en lichtval die je in de natuur aantreft is met geen mogelijkheid als mens te evenaren. Maar ik kan het wel proberen te vangen in een foto. Met de schapen werk ik natuurlijk veel buiten en kom ik op de mooiste plekjes. Ik vind het leuk om die bijzondere plekken en momenten met meer mensen te delen in de vorm van een mooie print." 

In de onderstaande webshop kun je gemakkelijk een afbeelding kiezen en af laten drukken in het formaat en op het materiaal dat jij mooi vindt. Je print wordt vervolgens bij je thuisbezorgd. Een unieke decoratie voor op kantoor, als geschenk of gewoon in je eigen huiskamer. Zo haal je de natuur een stukje dichterbij en kun ook jij je altijd laten inspireren door de prachtige aanblik van de schaapskudde. 

Heb je een afbeelding op Instagram / Facebook gezien en vind je hem hier niet tussen? Of wil je een print met grote afmetingen bij jou op kantoor - in huis hangen en ontvang je daarvoor graag een offerte op maat? Neem dan even contact op.

Groetjes van de herder.

Daniel Versteegh

IMG_0342small.jpg
bottom of page